Rácz Fogadó Kisoroszi / Rácz Fogadó, Kisoroszi, Hősök Tere 3, Phone +36 26 365 638

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg! Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit. Adatait az adatkezelési szabályzatunk alapján bizalmasan kezeljük, azt harmadik félnek nem adjuk ki.

Rácz Étterem és Fogadó, Kisoroszi - vendéglátás, étterem, Kisoroszi - Szálláshegyek.hu

→Összes látnivaló →Budapest és környéke régió látnivalók →Dunakanyar látnivalók →Kisoroszi látnivalók Forrás: Az étterem kiváló helyi alapanyagok felhasználásával hagyományos magyar íz világot ötvözi a modern nemzetközi konyha vívmányaival. Nyáron az étterem teraszán szabadtéri látvány grillkonyha színesíti az étlap kínálatát. Esküvők, családi- és vállalati rendezvények lebonyolítására ideális helyszínt jelent az étterem, a különterem és szabadtéri terasz. Családias hangulatú panziót és kandallós éttermet viszünk a Szentendrei sziget északi csúcsán. Étlapunkon a hagyományos magyaros ételek választéka mellett a halételek és a vegetáriánus fogások is megtalálhatóak. Az étterem kiváló helyi alapanyagok felhasználásával hagyományos magyar íz világot ötvözi a modern nemzetközi konyha vívmáküvők, családi- és vállalati rendezvények lebonyolítására ideális helyszínt jelent az étterem, a különterem és szabadtéri terasz. Étterem Nyitvatartás ( 02. 01. - 12. 31. )Szeptember 1. és június 14. között: Péntek: 12:00 - 20:00 (konyhánk 19:00 óráig vesz fel rendelést) Szombat: 08:00 - 21:00 (konyhánk 20:00 óráig vesz fel rendelést) Vasárnap: 08:00 - 20:00 (konyhánk 19:00 óráig vesz fel rendelést) Tor Elérhetőségek Cím: Kisoroszi, Hősök tere 3.

A Kisoroszi központjában lévő RÁCZ FOGADÓ a Dunakanyar ismert és kedvelt vendéglátóhelye. A fogadóban légkondicionált, fürdőszobás szobák várják a vendégeket. Felújított parasztházakban lévő apartmanok állnak vendégeink rendelkezésére. Az étteremben hazai előállítású – lehetőségeink szerint helyi – alapanyagokból készített ételekkel várják a vendégeket. A gyermekekkel érkezők is kényelmesen érezhetik magukat, a kutyával betérőket is szeretettel várják. Szállásfoglalás

Javasoljuk, hogy ingyen lemondható lehetőséget válasszon, ha netán változtatni kellene tervein.

Rácz Fogadó Kisoroszi - Kisoroszi

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek Pontos cím 2024 Kisoroszi Hősök tere 1-3 Környezet leírása A Szentendrei-sziget 31 km hosszú, átlagosan 3-3. 5 km széles, a Duna folyásának megfelelően, ívesen meghajlik. A sziget csúcsán szálas nyárfák, öreg fűzek alkotnak összefüggő erdőséget. A sziget e területe tájvédelmi területre esik. (Duna-Ipoly Nemzeti Park) A sziget szentendrei Duna-ág felé laposodó partja ideális fürdőhely. A csendes erdős vízparti táj már hozzávetőlegesen száz év óta kedvelt célpontja a városi embereknek. Az 1930-as években az akkori cserkészszövetség rendszeres táborhelye volt. Megközelíthetőség Budapesttől 50 kilométerre fekvő kistelepülés. Autóval a 11-es főúton haladva Tahitótfaluig, ahol a Tildy Zoltán hídon átjutva, balra fordulva közelíthető meg Kisoroszi. Autóbusszal Visegrád, Szentgyörgypuszta megállónál leszállva, kishajóval lehet a faluba megérkezni. Részletes leírás Fogadónkban 24 fő elhelyezéséről tudunk gondoskodni. Egyedi hangulatú szobáinkhoz saját fürdőszoba, wifi és tv is tartozik.

A falu főutcáján a főtérnél található a Rácz Fogadó. Tömegközlekedéssel: Budapest-Szentendre HÉV, Szentendre - Szentgyörgypuszta Volánbusz, Szentgyörgypuszta - Kisoroszi rév. Kerépárral: bicikli út Tahitótfalu, híd, Szentendrei-sziget főút észak felé a szigetcsúcsig. Kajak, kenu - bérlés, motorcsónakázás, vízisízés, horgászat, nyitott kerámia műhely, tollaslabda, röplabda, kerékpározás, hajó kirándulás, asztalitenisz. Lovas sportok: lovaglás terepen, oktatással, lovas- (szán), kocsis kirándulás. Rácz Fogadó Kisoroszi - Galéria Oldal teteje Települések a közelben (távolság szerinti sorrendben):Kisoroszi, Kismaros, Visegrád, Szokolya, Nagymaros, Zebegény, Tahitótfalu, Leányfalu, Vác, Diósjenő, Kosd, Szentendre, Esztergom-Búbánatvölgy, Dobogókő, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Hont, Drégelypalánk, Bánk, Esztergom, Budapest 03. (III. ) kerület, Dunakeszi, Budapest 02. (II. ) kerület, Budapest 12. (XII. ) kerület, Kemence-Királyháza, Budapest 01. (I. ) kerület, Budapest 13. (XIII. ) kerület, Budapest 05.

Rácz Fogadó Kisoroszi vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!

kisoroszi rácz fogadó

Harkány Kiváló45 Értékelés alapján4. 5 / 5 Sümeg Kiváló68 Értékelés alapján4. 5 / 5 Dombóvár Őszi Varázs 19 998 Ft/fő/éj-tőlGunaras Resort SPA Hotel Kiváló196 Értékelés alapján4. 5 / 5

Turisztika - Kisoroszi Online

A környezet kicsit össze-vissza. De jo helyen elérhető és jókor! Rita 19 February 2022 15:25 Nagyon meg voltunk elégedve a szállással, szép, tiszta és kutyabarát! Ajánlom mindenkinek a reggelit is, abszolút kiadós, kedvező árú és finom is:) Laszlo 16 January 2022 9:45 Finom ételek, udvarias gyors kiszolgálás. Pedig nem a szezonban mentünk, ugyanakkor szinte teltház volt, de mégis rövid várakozás után mindent megkaptunk. Patrik 07 January 2022 18:46 Rumos tea 890- a menü szerint. Számla szerint 1300 a rum és 590 a tea. Nem korrekt…A kaja rendben volt Julianna 22 September 2021 8:27 This is a new one for me, as I have never been in this part of Szentendre Island. Gorgeous old building, with lovely covered terrace, efficient if not too friendly staff and the food is excellent. Mostly traditional Hungarian fare, but you can get a typically Slovakian sztrapacska, (small dumplings with ewe's curds and sour cream). Which is delightful. Prices slightly on the high side of average, but worth every penny.

  • Amway hu belépés filmek
  • Rácz Fogadó, Kisoroszi
  • Anyák és lányaik
  • RACZ FOGADO KISOROSZI
  • Telex: Kiosztották a Kossuth-díjakat, kapott a Macskafogó rendezője és Rátóti Zoltán is
  • Turisztika - Kisoroszi Online

Hotel a térképen Rácz Fogadó A Mátyás király történelmi mesekert 3, 3 km-re van a Rácz Fogadó Kisoroszi épületétől, míg a Millenniumi emlekmu 250 méterre található. A szobákban állandó ingyenes Wifi biztosított. Az ingatlan 1 kilométerre fekszik Kisoroszi központjától és 70 km-re a Budapest Liszt Ferenc Nemzetkozi Repuloter repülőtértől. Gépjárművel 75 perc alatt eljuthat a hoteltől Eger városába. Ebben ingatlanban való tartózkodásuk ideje alatt a vendégek megtalálhatják pár lépésnyire a Pegazus területét. A reggelit minden reggel az étteremben szolgálják fel. A vendégek élvezhetik a Gonduzo Pizzeria nyújtotta európai és magyar fogásokat, alig 5 perc sétára az ingatlantól. A legközelebbi buszmegálló a Kisoroszi, Széchenyi utca, 100 méter távolságra. A kisgyerekes családok számára gyerekmenü, speciális menü és játszótér van fenntartva. Az aktív vendégek értékelni fogják a kenuzást, túrázást és lovaglást, amelyek biztosítva vannak pihenésükhöz. Több + Elrejtés - Találjon Önnek megfelelő lemondási szabályzatot 2020. április 6-tól az Ön által választott lemondási szabályzat lesz érvényben, a koronavírustól függetlenül.

Sun, 06 Nov 2022 23:02:02 +0000