Sprinter Futárszolgálat Bankkártyás Fizetés

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. s a folyamatban lévő megrendelésekre nem vonatkozik. Előreutalással történő fizetés kezdeményezésekor, az elektronikus fizetési értesítő kiküldése és a termék átvétele közti időszakban bekövetkezett árcsökkenés esetén nem áll módunkban pénzt visszatéríteni. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától kirívóan eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os áron, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától. 3. 4. A megrendelést a Szolgáltató Hungarikumbolt weboldalon keresztül csak akkor fogadja el, ha az Ügyfél a megrendeléshez szükséges valamennyi kötelező mezőt maradéktalanul kitölti.

Szállítási információk

Pick Pack Pont-oknak köszönhetően már nem kell várnia otthon, munkahelyén a csomagra, mivel most Ön dönti el hol és mikor veszi át interneten rendelt csomagját: • Tömegközlekedéssel utazik? – vegye át csomagját út közben egy Ponton • Akár éjjel-nappal és hétvégén is rendelkezésre állunk a töltőállomásokon • Ön dönti el a fizetési módot: bankkártya vagy készpénz • Az időnkből van a legkevesebb - így nincs várakozás és sorban állás • Nem csak kényelmes, hanem biztonságos is a csomagátvétel • A csomag akár 5 naptári napig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését, ahogyan Önnek a legkényelmesebb! Mikor válassza a Pick Pack Pont -ot?

  1. A fahéj jótékony hatásai | Clean Eating Magyarország
  2. Primo Vino borkereskedés és webshop
  3. Sprinter futárszolgálat bankkártyás fizetés nélküli szabadság
  4. Szállítási információk
  5. Sprinter futárszolgálat bankkártyás fizetés kalkulátor
  6. Eladó használt FORD FUSION: Kocsi.hu
  7. Szállítás és fizetés
  8. Szállítási feltételek
  9. Grand Theft Auto : San Andreas - Gta 3 kódok

SPRINTER közlemény

Budapesti szállítás esetén 2-5 munkanap, vidéki kiszállítás esetén pedig 2-5 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni rendelését. Az időgaranciát minden esetben kollégánk személyes visszajelzésétől számítjuk. A megnövekedett rendelésszámok miatt előfordulhatnak néhány napos késések. Utánvétel: Ha webáruházunkban kiválasztott termék összegét a szállításkor kívánja kiegyenlíteni, akkor a fizetési mód kiválasztása és a rendelés megerősítése után Ön visszaigazolást kap e-mailben a rendelés adataival. Partnerünk: Magyar Posta MPL futárszolgálat Sprinter futárszolgálat Magyar Posta MPL MPL futárszolgálattal munkanapokon. Ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja az ügyfélszolgálatunkat: Tel: + 36 20 4848 262, vagy írjon az e-mail címre. TÖRÉS- ÉS DUGÓGARANCIA Dugós a bor, amit küldtünk? Esetleg a szállítás során megsérült a palack? Jelezze a problémát e mailben, és megbeszéljük hogyan tudnánk Önt kárpótolni. Dugó garancia Kézbesítést követően úgy érzed, hogy dugós a bor? Küldd vissza részünkre és kicseréljük!
2. 3. Webáruházunkban alapvetően saját raktárkészletről történő értékesítés történik, a gyors kiszolgálása érdekében. Amennyiben valamely termékből nem tartunk raktárkészletet, úgy azt a termék mellett feltüntetjük. A raktárkészletről történő értékesítés mellett is azonban előfordulhat, hogy a megrendelni kívánt mennyiség éppen nem áll rendelkezése. Ez esetben a jellemzően 2-3 munkanapos szállítási határidő várhatóan nem tartható, melyről a megadott elérhetőségeken (elsődlegesen telefonon) értesítünk, s amennyiben ez nem felel meg, lehetőség van a megrendelést módosítani, törölni. 2. 4 A Hungarikumbolt webáruházban kiskereskedelmi értékesítés történik, ezért az itt vásárolt termékek továbbértékesítése nem lehetséges. Nagykereskedelmi tevékenységünkről az ügyfélszolgálattól kérhet felvilágosítást. 3. Megrendelés 3. A vásárolt termékek lényeges tulajdonságait, jellemzőit, esetlegesen a termékek használatára vonatkozó utasításokat az adott árucikk információs oldaláról, illetve – amennyiben az adott termék ilyennel rendelkezik – a termékhez mellékelt használati utasításból lehet részletesen megismerni.

Ezzel kapcsolatban keresse területi képviselőjét! "; print ""; if ($sor['SPRINTER']==999999) else if ($sor['FAMA']==999999) if ($sor['POSTA']==999999) if ($sor['PICKPACK']==999999) if ($sor['TOL']==0) print "";}? > Futárszolgálatos szállításSúlyhatárSprinterFámaMPLPick-PackRaklapos ". $sor['TOL']. " - ". $sor['IG']. " kg". mynumberformat($sor['SPRINTER']). " Ft. ". mynumberformat($sor['FAMA']). mynumberformat($sor['POSTA']). mynumberformat($sor['PICKPACK']). $sor['MPL']. (Több raklap és/vagy utánvét esetén egyedi ár érvényes! ) MPL Futárszolgálat:Átlagos szállítási idő 1 munkanap, vállalási idő max. 2 munkanap. A szállítási díj nem függ a csomagok számától. Az MPL futár díjai címenként értendőek Sprinter Futárszolgálat:Átlagos szállítási idő 1 munkanap, vállalási idő max. A Sprinter futár díjai címenként értendőekA Sprinter Futárszolgálat ólom-savas akkumulátort nem szállít Fáma Futárszolgálat:Átlagos szállítási idő 1 munkanap, vállalási idő max. A Fáma futár díjai csomagonként értendőek.

Tue, 08 Nov 2022 05:00:05 +0000