Mecsek Extrém Park

Teljesen átalakított, új, fedett élményfürdő minden korosztálynak, télen és nyáron is. 550 ha-os tematikus élménypark, vadaspark a Dél-Zselic és a Nyugat Mecsek találkozásánál Bükkösdön. Megújult a barlangnál lévő Denevér tanösvény. Barlangi Manó Túrák várják a kis felfedezőket. A Zsolnay Kulturális Negyed egyedülálló építészeti szépségekkel, gazdag programkínálattal várja a kicsiket és a nagyokat: Zsolnay Mauzóleum, Gyugyi-gyűjtemény, Rózsaszín Zsolnay Kiállítás és a Bóbita Bábszínház mind felfedezésre vár.

Mecsextrém Park - Képek, Leírás, Elérhetőségi információk kiránduláshoz

mecsek extrém park

Mecsek Extrém Park sétány | Mapio.net

Mecsek extreme park

mecsek extrém park hotel

Hétvégén megnyitja kapuját a Mecsextrém Park | Erdeiprogramok.hu - Élményekben gazdag magyar erdők

2100 Visszautazás Almamellékre. ) Szálláslehetőség a Sasrét Vendégházban: [email protected] A programra előzetes jelentkezés szükséges. Dámbarcogás túra Bőszénfára, a szarvasfarmra 1730 Visszautazás Almamellékre kisvasúton. Ebédlehetőség a Zselicvad étteremben. Részvételi díj: 500 Ft/fő, amely a vonatjegy árát és a szarvasfarm belépőjegyét nem tartalmazza. 1000 Indulás kisvasúttal Almamellékről Sasrétre, ahonnan gyalogtúra vezet Bőszénfára, a szarvasfarmra. A farmon dámbarcogás hallgatása, séta az állatsimogatóban, az agancsgyűjtemény megtekintése, majd gyalogtúra Sasrétre. Halloween járat – éjszakai szellemvasút Információ, jelentkezés: Túravezető: Kis Olga +36 30 238 8229 (Kisvasúti jegy ára oda-vissza: felnőtt 1400 Ft, gyermek, nyugdíjas: 800 Ft. ) Tavasz 31. "Halloween-est az erdőben" a Mecsextrém Parkban Éjszakai sötétségben jelmezes bobon száguldás a Mecsek misztikus erdejében, ahol a vérnyúl is tanyázik. - november 15. Információ: Mecsextrém Park, Pécs-Árpádtető [email protected], [email protected], +36 72 515 927, +36 72 244 440 A ritka és védett rétisasok, énekesmadarak megfigyelése, madáretetés.

Service

  • Szálláshely AJÁNLÓ - szálláskereső, szálláshelyek, szállások, szálláskeresésé, utazás, látnivalók
  • Mecsek extrém park
  • Diesel füstölés okai
  • Mecsextrém kalandpark : POCAKLAKÓ
  • 7 db termék
  • Akciófigyelő: Ma estétől ingyenes a Total War: SHOGUN 2 (PC) - GAMEPOD.hu PC hír
  • Programok
  • Mecsek extreme park
  • Nyitva Zárva Tábla 22x11cm - Pontami.hu

5 értékelés erről : Mohácsi Extrém Park (Szórakozóhely) Mohács (Baranya)

SzórakozóhelySzórakozóhelyMohács, 7700 MagyarországLeirásInformációk az Mohácsi Extrém Park, Szórakozóhely, Mohács (Baranya)Itt láthatja a címet, a nyitvatartási időt, a népszerű időszakokat, az elérhetőséget, a fényképeket és a felhasználók által írt valós értékeléről a helyről jó véleményeket írtak, ez azt jelenti, hogy jól bánnak ügyfeleikkel, és minden bizonnyal Ön is elégedett less a szolgáltatásaikkal, 100%-ban ajánlott! TérképMohácsi Extrém Park nyitvatartásÉrtékelések erről: Mohácsi Extrém Park Zsolt PuskásJó hely! 👍 István BogadicsKiváló Billy Higdon(Translated) Nagyon szép park. Semmi extravagáns. Egyes rámpák karbantartást igényelhetnek, mivel a csavarok kezdenek kilógni. (Eredeti) Pretty nice park. Nothing extravagant. Some of the ramps could use maintenance as screws are starting to stick out. Ignácz Brendon Dana MüllerFotók

Mecsextrém park - Világjegy

A jegy megváltásával a látogató vállalja, hogy a szabályokról tudomása van és betartja azokat. A feliratok értelmezési nehézségének felmerülésénél az animátoroktól kell tájékoztatást kérni. Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a létesítményeket különös elővigyázatossággal közelítsék meg és használják. 5. A Mecsextrém Park berendezései, felszerelései, kölcsönzési tárgyaira kérjük, vigyázzanak. A kikölcsönzött eszközöket időben, sérülés mentes állapotban kell visszaszolgáltatni. Aki szándékosan, vagy gondatlan magatartásával kárt okoz, azzal a személlyel a Mecsextrém Park az okozott kárt megfizetteti, ill. ellene kártérítési eljárást kezdeményez. 6. A Mecsextrém Park eszközeit rendeltetési céljuknak megfelelően - az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos használathoz szükséges egészségi állapotban szabad igénybe venni. Lázas, fertőző vagy bőrbetegségben szenvedő, sérült, nyílt sebű személyek, kábítószer, alkohol vagy bódító hatású gyógyszer hatása alatt álló személyek a Mecsextrém Park területére nem léphetnek, ill. ott nem tartózkodhatnak.

(Kisvasúti jegy ára oda-vissza: felnőtt 1400 Ft, gyermek, nyugdíjas 800 Ft. ) gyerekbarát program Ősz gyalogos túra NYÁR kisvasút túra Információ, jelentkezés: +36 30 663 1076 Túravezető: Berek Zoltán Ezen a napon a túra a hölgyeknek ingyenes! kerékpáros túra Klubkártya Információ, jelentkezés: Gerlecz Edit [email protected] +36 70 296 7477, +36 30 459 9326 cseke Legyen a vendégünk! Igényeljen Mecsekerdő Klubkártyát, hogy visszatérő vendégként kedvezményesen juthasson hozzá szolgáltatásainkhoz. Részletek: TÉL sorsz. :0001 15. Májvirág túra A Zselic kék csillagai, tavaszi virágok 1000 Indulás kisvonattal Almamellékről Sasrétre, a túra során a látogatók megcsodálhatják, fotózhatják a Sasréten található tavasszal nyíló virágokat (keltikék, májvirág, tavaszi csillagvirág, hóvirág, illatos hunyor, stb. ). nyulak oklevél- és ajándék jutalomban részesülnek. Nyitva: március 15. – november 15. Információ: Mecsextrém Park, Pécs-Árpádtető [email protected], [email protected] +36 72 515 927, +36 72 244 440 1430 Visszautazás kisvasúttal Almamellékre.

Tavasz NYÁR Ősz IRÁNY AZ ERDŐ! TÉL Turisztikai programnaptár 2014 Hasznos tudnivalók: A programokon mindenki saját felelősségére vehet részt. Esetleges eső miatt vízhatlan kabát, esőkabát javasolt. A "csillag-leshez" pléd vagy polifoam, éjszakai túrához lámpa, fejlámpa javasolt. A programokra minden esetben előzetes jelentkezés szükséges. március 01. Útvonal: Éger-völgy – Ólaki-hát – Szuadó-nyereg, Blokkház – volt Cinke tanya, emlékkő – H. A. O. emlékkő – Szentkúti Vendégház – Éger-völgy Tavasz Ruházat: gyalogláshoz megfelelő öltözet, cipő szükséges. Horvát Adolf Olivér emléktúra Táv: 11 km. Jelmagyarázat: Mecsek Egyesület program Nőnapi kisvasutazás kalandpark program étkezési lehetőség 08. 1000 Indulás kisvasúttal Almamellékről Sasrétre, könnyű túra a hóvirágos erdőben. 1430 Indulás vissza kisvasúttal Sasrétről Almamellékre. szálláslehetőség Ebédlehetőség a Sasrét Vendégházban a'la carte vagy 1000 Ft/fő egytálétel. erdei tábor Részvételi díj: 500 Ft/fő, amely a vonatjegy árát nem tartalmazza.

A nyári vakáció ideje alatt a 6 és 14 év kor közötti gyerekek heti rendszerességű erdei kalandtáborokban vehetnek részt, ahol megismerkednek a park játékelemeivel, amelyben képzett táborvezetők vannak segítségükre. A park melletti erdőterület pedig kellemes sétára hívja a kirándulókat, ahol a Mókus tanösvényt fedezhetik fel a kalandorok. Ennek nyomvonala változatos terepviszonyokat és még változatosabb erdőképet rejt magában, a körtúra során a tájékozódást térkép segíti. Csak a nyulat figyeljétek! 2006 nyarán különös, új állat bukkant fel a Mecsekben, az Árpádtető környékén: egy soha azelőtt nem ismert, őrülten vigyorgó, különféle erdei kalandjátékokat előszeretettel játszó óriásnyúl, aki azonnal megosztotta a közönséget. Voltak, akiknek elsőre bejött, mások rosszallóan ingatták a fejüket, a gyerekek többsége pedig szeretett volna megismerkedni vele. Extrém dolog egy vigyorgó óriásnyúl a magyar erdőben: ő a Mecsextrém Park azóta is rendületlenül jókedvű címernyula. Érdemes őt figyelni a park április 2-án, szombaton kinyíló kapuján!

Nyugat-Európában már megjelentek az úgynevezett élmény- vagy kalandparkok, amelyek mostanában egyre inkább teret hódítanak nálunk is. Ezek lényege, hogy egy területen kínálnak számtalan játékot, szórakozási lehetőséget – valahogy úgy, mint egy vidámpark. Magyarországon az első ilyen "kalandpark" a 2006-ban megépült Mecsextrém Park; mivel működtetője és építtetője a Mecseki Erdészeti Zrt., úgy döntött, "megfejeli" az egész ötletet még valamivel: a kalandparkot az erdő kellős közepén építette meg. A Mecsextrém Park koncepciója, megvalósítása Európa-szinten is párját ritkítja. Az alapötlet olyan sikeresnek bizonyult, hogy a Park 2006-os megnyitása óta már bővült is. A játékelemek elrendezésénél az volt a szempont, hogy a park egyszerre kínáljon valamit az "extrém" szórakozásra vágyóknak, és a családoknak is. A manapság népszerű quad- és gokart-pálya mellett különleges, Magyarországon ritka tiroli csúszda, alpesi kötélpark, mászófal és zorb várja az "adrenalinfüggőket"; a kisebbeket pedig csúszda, mászóvár, odútanoda, állatsimogató, lovaglási lehetőség.

TOP PROGRAMOK Ajánljuk még Pécs közvetlen közelében, a város zajától mentes, zöld környezetben található Magyarország egyik legnagyobb erdei kalandparkja, amely az egész család számára aktív kikapcsolódást biztosít. Több tucat játékelem, például erdei bob, alpesi kötél- és lecsúszó pályák, hófánk pálya, mászófal, X-jump, rodeó bika, 3D karika és lőszimulátor között válogathatnak kicsik és nagyok. Tematikus napok, éjszakai programok, nyári kalandtáborok, születésnapi zsúrok, céges- és csapatépítő rendezvények is színesítik a kalandpark kínálatát. A park márciustól novemberig üzemel, csoportokat a nyitvatartási időtől eltérő időpontokban is fogadnak. A Park mellett vendéglátó egység (Tepsifüles Étterem) is üzemel. Fotópályázat Szeretsz a természetben barangolni, és kameráddal meg is örökíted a szépségeit? Jelentkezz "Négy évszak az erdőben" pályázatunkra, és az értékes nyeremények mellett fényképeddel a Mecsekerdő 2021-es falinaptárába is bekerülhetsz! Elérhetőség: Mecsextrém Park Cím: 7628 Pécs-Árpádtető Telefon: +36 72/515-927 E-mail: Honlap: Facebook: Instagram: Már várják a csapatok jelentkezését a Szalonnafesztiválra!

Az egész napos élményt kínáló Mecsextrém Park a családi programok és osztálykirándulások mellett ideális helyszíne céges csapatépítő tréningeknek, családi napoknak és szülinapi zsúroknak is. A nyári nyitvatartás során a Mecsextrém nem csak nappal, de éjszaka is izgalmas bobozási lehetőségeket kínál: a kivilágított pálya misztikus félhomályában az éjszakai lidércek mellett az adrenalinvadász látogatók száguldozhatnak. A nyári vakáció ideje alatt a 6 és 14 év közötti gyerekek heti rendszerességű erdei kalandtáborokban vehetnek részt a kalandparkban. A tábor során a gyerekek megismerkednek a park játékelemeivel, amelyben képzett táborvezetők segítik őket. Sem a nagykorúság felé közeledő Mecsextrém Park üzemeltetője, a Mecsekerdő Zrt. jelenlegi vezetése, sem a Mecsextrém vezetői és dolgozói nem emlékeznek arra, hogyan született annak idején az őrült óriásnyúl. Keringenek mendemondák arról, hogy eredetileg nem így nézett volna ki, csak megsérült a grafikai fájl, míg mások arról beszélnek, hogy a Mecsextrém Park megálmodói egy emelkedett hangulatú munkamegbeszélésen valóban látni véltek Árpádtetőn a fák között rohanni egy ilyen nyulat.

Mon, 07 Nov 2022 08:52:02 +0000