Harry Styles Blogok

tökéletes pár lennének a valóságban, csakhogy Miley már foglalt. Miért pont azt a karaktert választottad főszereplőnek, aki? Előző kérdés válasza. Meg Cabot: Esküvő olasz módra és Ki nevet a végén?, illetve Az a balfék Tommy Sullivan Ha lenne rá lehetőség írnál könyvet? Mindenféleképpen. Hol élnél legszívesebben? London vagy Los Angeles. Mi az álom állásod? Ez nagyon álom állás, de a könyvírás. Hogyan találtál rá a One Direction-re? Mi a leghőbb vágyad? Eljutni Nagy-Britanniába. Mi inspirál az írásra? /esetleg egy kép, egy idézet.. / Általában egy másik történet vagy egy dal. 2011. márciusa óta. Mit tartasz fontosnak egy történetben? /fogalmazás, alaptörténet.. / Az alaptörténetet, elsősorban és a helyesírást is. A fogalmazás is legyen lendületes és vicces, vagy az adott hangulatra jellemző. Ki a kedvenc szereplőd a saját történetedből? Harry, mert édes és kedves. És Niall, mert mindenáron megakarja óvni a testvérét. Mióta szereted a One Direction-t? Jó ideje már, lassan egy éve. Rajtuk kívül még kinek a zenéjét szereted?

"Simple" Love with Harry Styles: További blogok

Van bakancslistád? Nincs. Vezetsz naplót? Szeretnél népszerű lenni? Néha, de megszeretnék maradni annak a szürke kis egérnek, aki mindig is voltam. Laptop vagy számítógép, amiről írsz? Asztali gép. Babonás vagy? Mik a jó és rossz tulajdonságaid? Rossz: félénk, visszahúzódó, mindent félreértő Jó: kedves, segítőkész, barátságos, vicces Kedvenc énekes? Sok van, de egyet ki tudnék emelni: Demi Lovato. Macska vagy kutya? A családomnak évekig voltak kutyái, de mivel öregek voltak, meghaltak - az egyiket el kellett altatni, betegség miatt - most pedig van kettő macskánk. Kedvenc One Direction tag? Mindegyikőjüket egyformán szeretem. Mi a kedvenc országod? Amerika és Nagy-Britannia. Szeptemberben töltöm a 15-t. Hol jártál külföldön? Tavaly voltam Szerbiában, pontosabban Szabadkán. Mióta szereted a One Direction-t? Kedvenc parfüm? Scentini, az Avontól. A kék színű a kedvencem. Hol voltál utoljára nyaralni? Mivel nem járok el külföldre, így marad a jó öreg Magyarország. Legtöbbször itthon (a házunkban) vagy a tanyánkon vagyok.

Mennyiben határozza meg a blog külseje a történetet? /pl. ha egy blog rendezetlen és nem lehet rajta kiigazodni, akkor is olvasnád? / Sokban. Nem szeretem, a ronda, ízléstelen kinézetet. Így feltehetőleg el se olvasom a történetet, csak kivételes alkalmakkor, pl. ha megtetszik a bevezető vagy a prológus (ha van). Mi most a kedvenc dalod? Úgy jó, ha ezt mondom: Believe Acoustic?!. Már rongyosra van hallgatva, főleg az As Long As You Love Me és a Beauty And A Beat című dal. Kedvenc idézeted? Élj a mának! és Az élet hegymászás, de a kilátás csodás. Mikor sírtál utoljára? Régebben rengeteg sírtam. Utoljára mikor sírtam? Úgy két hete. Mit gondolsz, tovább is viszed majd az írói karriered, ha igen, miért? Szerintem igen. Miért? Mert szeretem az olvasóimat és szerintem nem nagyon szeretnék, hogy eltűnjek az írás világából. Ha egyszer, egy kiadott könyved miatt valaki autogramot kér majd, mit mondasz neki? Megköszönöm neki, hogy megvette a könyvem és remélem, el is olvassa. Mindig vannak irigykedő emberek, a te blogodnak is van?

Elloptad a szívem... (Befejezett): ~Díjak~

Justin Bieber koncertjegy:) Mi a véleményed 'Haylor' - ról? :) Nem tetszik:/ Nem az a bajom, hogy Hazza barátnője. Szerintem ( a pletykákból kiindulva) szétszakítja a fiúkat:( Facebook vagy Twitter? Facebook Van BFF-ed? Kettő is:) Ma hány órakor keltél? Negyed 9 körül:/ Mit álmodtál utoljára? Bizar xD rettegek a csótányoktól és a pókoktól, azt álmodtam, hogy kimentem a konyhába és véletlenül eltapostam egy olyan csótányt aminek nyolc hosszú póklába van, és ezért elkezdtek üldözni a "pókcsótányok". Hiszel a világvégében? Nem, szerintem ez hülyesé, hogy egyszer vége lesz a világnak de az nem egy jövendölés miatt fog történni hanem mert az emberek tönkre teszik a Földet. Milyen meséket szoktál nézni? Spongyabob, Scooby-Doo:D A Boci és Pipit unalomból szoktam, pusztítja az agysejteket. xD 9. Köszönöm a díjat Cher Lloyd-nak!! :) Mivel a díjat mindkét blogomra megkaptam, nem töltöm ki külön ezért ide bemásoltam;) <3 1. Ha megkaptad a DÍJAT, készíts róla egy bejegyzést és tedd ki a fent látható KÉPET!

Hány éves vagy? 16 Van tesód? Van egy bátyám. :) Milyen telefonod van? Samsung Galaxy Mini 2. Milyen lesz az év végi bizid? Ha a tanár rendes lesz és megadja az 5-öst matekból akkor kitűnő. :) Mióta írsz blogot? Több mint 2 éve. Melyik a kedvenc színed? Kék, lila. Milyen színű a szemed? Kék. :) Ki a kedvenc 1D tagod? Mindenki <3 42. Köszönöm a díjat Dóra! :) 1. Írj magadról 11. dolgot. 2. A jelölő minden kérdésére őszintén válaszolni kell! 3. Tegyél fel 11. kérdést a saját jelöltjeidnek. 4. Küld tovább 11. embernek! (Az alap, hogy nem lehet visszaküldeni. ) Milyen blogról álmodsz? Tökéletes. :'D Mi szeretnél lenni, majd 10 év múlva? Nem tudom, író, színész, rendezvényszervező. Fogalmam sincs, egyenlőre. Mi kedvenc idézeted? Never Say Never Mi a kedvenc színed? Lila, kék. :) Van-e állatod? Igen:) Mi a kedvenc filmed? Nincs kiemelt kedvencem, de talán a, LOL':) Ki a kedvenc sztárod és bandád? Justin Bieber, Eric Saade, One Direction:) Szereted az One Directiont? Persze! :) <3 Mi a kedvenc filmed?

:)skorodban is érdekelt az írás? Nem, de mindig könyveket bújtam. egy szót mondhatnál ami rád illik, mi lenne az? Perverz xD10. Írás közben szoktál zenét hallgatni? Nagyon ritkán. szeretsz leginkább az olvasóidban? Mindent:3 <333 25. Köszönöm a díjat, ~petra*! :) 2. Írj 11 dolgot magadról 3. Válaszolj 11 kérdésre 4. Írj 11 kérdést 5. Küldd tovább 11 embernek. 11. dolog: Jelenleg a nyári szünetre vágyom a legjobban. Nem vagyok egy túl csajos csaj, de azért szeretek csinos lenni:) Imádom a citrom fagyit, bár ebben az évben eddig azt hiszem kétszer volt időm fagyizni.. _. A kedvenc szívem a lila és a kék. A reggeleimet fogmosás után hajvasalással indítom. Nincs túl sok barátom, de nem is vágyom arra, hogy az egész iskola a sarkamban legyen. :) Iszonyúan izgatott vagyok már a londoni út miatt. :D Júliusban lesz egy új kis unokatesóm. :3 <3 Nem érzem magam túlzottan érettnek. :D Ma nagyon mély beszélgetést folytattam a Bravo címlapján virító Harry-vel. :$ Imádom a bátyám! <3 Mit ettél ma? /:D / Nem sokat, azt hiszem egy túrórudit és egy tányér müzlit.

Stay with Me - Maradj velem [Befejezett]: Díjak

:D 7. Mi a kedvenc filmed? Igazából, az összes Adam Sandler film, és a,, Míg a jackpot el nem választ". Romantikus film, vagy inkább vígjáték? Attól függ, egy fiúval inkább romantikusat néznék, már csak azért is, hogy kínozzam. :D Barátokkal vígjáték. :) Egyedül meg teljesen mindegy:D 9. Honnan jött az ötlet a blogodhoz? Csak írni akartam egy 1D fanfiction-t és igazából az eleje annyira sablonos lett. :'D Az 50. résznél rájöttem, hogy nem írhatok ennyire sablonos fanfic-et és akkor találtam ki, mi lesz a következő részekben. Szoktad nézni az angol X-factort? Igen:) 11. Mit szeretsz a legjobban magadban? Mondanám, hogy semmit. :'D De, mondjuk azt, hogy sokat nevetek, boldog vagyok, és nem adtam fel még az elején az írást és eljutottam idáig. :) 34. Köszönöm a díjat Zsófi*! :) 1. Tedd ki ezt a képet! 2. Írj 11 dolgot magadról! 3. Válaszolj 11 kérdésre! 4. Írj 11 kérdést! 5. Küldd tovább 11 embernek/oldalnak! Kedvenc város? London, Párizs <3 Szerinted legszebb hangszer? Zongora *-* Mit sportolsz?

Imádok olvasni. Utálom ha fényképeznek, én a fényképezőgép másik oldalán szeretek állni. :) Hiányzik a nyár. ♥ Na jó ez lehet furcsa lesz, szem mániás vagyok (o. O van ilyen szó? ) ha valakinek nagyon szép szeme van, akkor elkezdem nézni. Utálom a matekot! Van rossz tulajdonságod? Micsoda? Makacs vagyok:$ És háoktam néha csúnyán beszélni. Szoknya, vagy nadrág? :) Nadrág:) Meg vagy elégedve magaddal? Nem:( Mi a legnagyobb álmod? :) Londonba költözni, és feleségül menni Harry/Louis/Liam/Zayn/Niall-höz:$ Melyik fiú barátnője lennél legszívesebben? Nem tudom, mindegyikőjükbe halálosan bele vagyok zúgva:$ Milyen házban laksz? (kertes, emelet.. ) Kertes:) Van olyan dolog, amiben verhetetlen vagy? :D Most nem ugrik be, de zenehallgatásban valószínűleg:D Kedvenc zeneszámod? Justin Bieber-All around the world ♥ Mi az az óra, amit a legjobban gyűlölsz? Fizika, matek Milyen újságokat szoktál olvasni? Bravo, Bravo Girl, mindegy ha benne van az 1D/Justin Bieber/SP akkor veszem. :) Van szerencseszámod?

Akitől kaptam most a díjat:) Éjszakánként a telefonomról olvasok blogokat! :D A kedvenc színészem Adam Sandler. Titkon remélem, hogy egyszer én leszek (na most már nem titok:P) de ez csak 1 álom. Folyamatosan valami hülyeségen töröm a fejem. :$ Pár percen belül hozom az új részt! :D 4. Küldd tovább! Most csak ennyi, mert még nem kezdtem új blogokba. :) 3. 1. ) Mindenkinek 11 dolgot kell mondania magáról! 2. ) A jelölő mindegyik kérdésére válaszolni kell! 3. ) 11 kérdést kell feltenni a jelölteknek! 4. ) 11 embert meg kell jelölni és linkelni! (Nincs visszaadás/visszajelölés) 1. ) Nem tudom mit írhatnék magamról:D 4 éves korom óta táncolok, több versenyen is voltam már. A kedvenc színem a kék és a lila. Nem vagyok elégedett a külsőmmel, sőőt. Utálom azokat a törülközőket amik nem szívják a vizet, viszont idegesítően puhák! Napok óta észre sem veszem ha a telefonom többször is lejátsza a ugyanazt a számot. Tegnap 1 órán keresztül hallgattam a Tell me a lie-t. Imádom Justin Bieber új albumát:$ Fogalmam sincs róla hogyan fogom befejezni ezt a blogom, csak úgy spontán elkezdtem írni mert kedvet kaptam hozzá, majd jön magától:) Nem szeretem ha bántják a srácok barátnőit, szerintem mindegyik fiú aranyos a barátnőjével, ha valaki szereti őket az fogadja el, hogy van mellettük valaki.

  • Família Kft. | Magyar Hang | A túlélő magazin
  • The Wish [Harry Styles] - Hungarian // befejezett - Új blog! - Wattpad
  • Mit tegyek, hogy újra belém szeressen?
  • Photoshoot [Harry Styles fanfiction] [BEFEJEZETT]
  1. Online szerb magyar szótár bank
  2. Promontory étterem budafok étlap chicago
  3. Fertő tó vízhőmérséklet jeladó
  4. Fonott karkötő ferfiaknak
  5. K&h ebank belepes - k&h bank biztositas
  6. Nemzetközi fuvarozás miskolc megyei
  7. Bújj bújj szellem film
  8. Külföldről fogadott hívás deja vu
  9. Eladó lada niva alufelni 17
  10. Lomnici csúcs időjárás
  11. Buék vicces képek ingyen
  12. Csobaj polgármester választás
  13. Balázsovits edit insta
Sat, 05 Nov 2022 18:24:17 +0000