X Faktor 2018 Teljes Adás

A tehetségkutató 8. évadában ismét az énekeseké és zenekaroké lesz a főszerep, akiket Radics Gigi, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mentorál. Az X-Faktor október 6-án szombaton, 20:00-kor újra elstartol a válogató adásokkal. 2018-ban is folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara valamint Ricco és Claudia után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. A válogatókon idén is színes volt a mezőny és sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amire mindenki felkapja a fejét. A hamis hangok, szórakoztató produkciók és őstehetségek különleges pillanatokat szereztek Giginek, Lacinak, Alexnek és Petinek. Hamarosan pedig a nézők is részesei lehetnek a fergeteges hangulatnak, amit egy-egy válogatón a mentorok átélnek. A műsorvezető 2018-ban is Kiss Ramóna lesz, aki már alig várta, hogy újra együtt sírhasson és nevethessen a jelentkezőkkel.

X faktor 10 évad 9 rész

Fotó: RTL Klub Az új szabályokkal próbálja az RTL Klub felkavarni az évadot, idén elhozták az élő műsorba a székfoglalót, és a nézők nagyobb szerephez juthatnak. Négy üres hellyel indult az X-Faktor, a zsűri a biztos székekbe ültette az énekeseket, de amikor megtelt mind, a nézők szavaztak másfél percig (néha mondjuk szerverhibát írt ki az RTL24 app), hogy ki álljon fel. Ezzel a rendszerrel foglalta el például az USNK Urbanovics Vivien helyét. A szék nélküli versenyzők a veszélyzónába kerültek, és végül hárman estek ki: Urbanovics Vivien, Balog Janó és Ölveti László. Az X-Faktor hamar megszabadul a mezőny nagy részétől, összesen öt élő adás lesz, és egy hónap múlva kiderül a nyertes közülük: Arany Tímea, Tamáska Gabriella, Kurokava Taka, Kovács Pál, Szekér Gergő, Stolen Beat, USNK, Ricky and the Drunken Sailors. Nagyon furcsa volt látni, hogy most éppen Puskás Peti vette fel a legszigorúbb zsűritag szerepét, összehúzott szemekkel mérte végig a produkciókat, és többször szembe ment a a többiekkel.

Cseh Andreáról azóta semmit nem tudunk. Horváth Nikoletta Colette Horváth Nikoletta Colette kiesése talán azért nagyon fájó pont, mert annak a Balogh Eszternek a helyére kerülhetett volna be, akit Gáspár Laci már a székes feladatnál elengedett volna, de a lány végül szó szerint visszasírta magát a versenybe, majd az első élő adásban ki is esett. Barna Martin és az M&M Barna Martin az egyik legüdébb színfoltja volt a hatodik évadnak, csak úgy, ahogy az M&M együttes. Előbbi kiesése ráadásul simán bekerülhetett volna Nagy Krisztán helyére – aki amúgy most megint indult, és megint eljutott a mentorházig – miután feladta még az első élő adás előtt a versenyt. De ez végül nem így lett, Barna helyett ugyanis Bereznay Dániel kapott még egy esélyt. Kiemelt kép: RTL Klub/X-Faktor

Online

Tehetségekben, izgalmas percekben, feszültségben és váratlan fordulatokban idén sem lesz hiány, hiszen minden énekes és zenekar a legjobbat szeretné kihozni magából. Az X-Faktor október 6-tól, minden szombat este 20:00-tól látható az RTL Klub műsorán. Forrás: Teljes az évad! Köszönjük az egész évados figyelmet!

Végigvettük, hogy kiket köszönhetünk a tehetségkutatónak Vastag Csabától Opitz Barbiig. Ja, és a mentorok. Őket aztán nem lehet kihagyni. Gáspár Laci és ByeAlex elbújhattak Radics Gigi mellett – a turbánnal szó szerint –, aki Eva Mendesbe oltott Beyoncénak öltözött a most nagyon menő bekunkorított babahajakkal. De Puskás Peti mindenkin túltett a félgarbóval kombinált bilincses selyeminggel. A bajusszal, a D&G koppintással olyan volt, mint a család állandó fura bácsija, akinek azt is megbocsájtjuk, hogy mindig lejárt csokival érkezik a szülinapokra, és ott a pipa a zsebében. A másik verzió, hogy egy maffiacsalád legfiatalabb tagjának bőrébe bújt, aki a fél karját odaadná, hogy közel üljön a tűzhöz, de mindig bezárják a lakásba az akciók előtt. A pecsétgyűrűt meg kilopta az apja fiókjából, és tudja, hogy baj lesz még ebből az adás után. Puskás Peti inge az egyik legjobb- és izgalmasabb dolog az X-Faktorban, úgyhogy van miért várni a következőt, és követeljük együtt a kordbársonyt a jövő hétre.

Előbbi a 25 év felettiek, utóbbi a fiúk kategóriáját erősítette, ám egyikük sem jutott be az élő show-ba. Pedig mindkét fiú x-faktoros életútját végigkísérhettük egészen a válogatóktól a mentorházakig, aminek oka az lehetett, hogy a műsor készítői is tisztában voltak tehetségükkel. Nádornak végül Nagy Feró, Hegyinek pedig Keresztes Ildikó mondott nemet. A két fiú a műsort követően a TV2-nél próbált szerencsét, ráadásul nem is olyan rosszul: Nádor a Voice-ben lett harmadik helyezett, Hegyi pedig a Star Academyben lett második, bár ez a műsor végül elég csúnyán megbukott. Barna Gergely A második évad egyik legjobb pillanatát egyértelműen Barna Gergely válogatós produkciója okozta, mivel pont úgy énekelte el Gary Jules Mad Worldjét, ahogy azt kell. És bár valóban igaz, hogy Barna ezt követően kicsit túlizgulta a versenyt, egyértelműen döntőben lett volna a helye. A versenyzőt Keresztes Ildikó nem vitte magával az élő show-ba. Barnáról azóta semmit nem tudunk, csak úgy, ahogy a legjobb 12-ben éneklő – vagyis helyette döntőbe kerülő – Demes Tamásról vagy Kelemen Csaba – Lil C-ről.

Video

Hegyi Dávidnak, Krizsma Gwendolinnak és Barna Martinnak is döntőben lett volna a helye. Nagyon felpörögtek az események az X-Faktor nyolcadik évadában. Az október 6-i indulás óta ugyan végig kellett szenvednünk négy válogatót, de a műsor készítői múlt héten gyorsan le is zavarták a tábor eseményeit – amikről amúgy itt és itt írtunk –, ezen a héten pedig már a mentorházban énekelnek a még bent maradt versenyzők. A műsornak talán ez az egyik legidegesítőbb legintenzívebb része, hiszen ekkorra már majdnem mindenkinek megvannak a maga kedvencei, akik viszont koránt sem biztos, hogy eljutnak az élő show-ig. Ez külön bosszantó tud lenni akkor, ha valaki olyan énekel a döntősök között kedvenceink helyett, akinek valójában a mentorházakig sem kellett volna eljutnia, de hát ez a zsűrivel ellátott tehetségkutatók varázsa. Most pedig nézzük, kik azok, akiktől végül tehetségük ellenére is elfordultak mentorok. Nádor Dávid és Hegyi Dávid Itt is van rögtön még 2010-ből, a tehetségkutató első évadából Nádor Dávid és Hegyi Dávid.

Gáspár Laci és Puskás Peti veszekedésétől volt hangos az X-Faktor | Szombat este kicsivel több mint egy hónapnyi előválogató után elindult az X-Faktor azon része, amikor már nem a bénákat röhögjük ki, nem repülnek mikrofonok Radics Gigi felé, hanem elvileg a legjobbak énekelnek. Az már más kérdés, hogy leeshet-e az állunk a Megasztárral együtt tizenöt évnyi tehetségkutató után. Már vagy százszor kitárgyaltuk, hogy az X-Faktor inkább a realityre erősít rá, de azért ne menjünk el a produkciók mellett, mégiscsak a tizenegy (egy énekes feladta) versenyzőt kell néznünk este nyolctól reklámokkal együtt majdnem éjfélig. Volt itt minden több mint három órán át: új szabályok, Kiss Ramóna, három kieső, AK26 Hiróval – akik még a végén a YouTube után a kereskedelmi tévéket is beveszik ByeAlex segítségével – és egy felhívás, hogy már lehet jelentkezni a következő castingra. Igen, 2019-ben is lesz X-Faktor. Amíg Vastag Csabák jönnek az X-Faktorból, addig biztos, hogy lesz folytatás Egy kis X-Faktor-történelem.

Szombaton a KFT Afrikájával jöttek amúgy. A leginkább a bluesos Ölveti László itta meg a levét a trendnek, elvégre őt már nem fogják tízezrek bekövetni az Instagramon. Jó, az igaz, hogy nem tudott mit kezdeni zenekar vagy gitár nélkül a színpadon, de azért inkább ezer Ölveti László, mint egy Arany Tímea. De talán jobb, hogy nem ment tovább, az X-Faktor másról szól. Fotó: RTL Kulb Az X-Faktor arról szól, hogy megismerjen a közönség egy izgalmas vagy fájdalmas hátteret, és hozzon lájkokat egy-egy előadó. Amit utálhatnánk, de el kell fogadnunk, hogy abszolút jogos, ebből él a kertévézés. Máskülönben hamar elfelejtjük a neveket. Hogy ez ne így legyen, az RTL Klub mindent megtesz: nem lepődnénk meg, ha a saját anyjuk nem ismerne rá a versenyzőkre az élőkön olyan átalakuláson mentek keresztül. Hárman viszont visszatérhetnek a normális hétköznapokba, a jövő héten nyolcan mennek neki az X-Faktornak.

Horror

Mirjam azt állította, hogy már egy befutott énekesnő Amerikában, de a mentoroknak nem tetszett a produkciója. Miután ezzel szembesült, botrányosan végződött a bemutatkozása. Elszabadultak az indulatok az X-Faktor tegnap esti adásában, ugyanis az egyik versenyző Radics Gigihez vágta a mikrofont, miután a produkciója nem tetszett a énekesként és modellként mutatkozott be a kisfilmjében, azt állította, hogy tíz éve adták ki az első lemezét Amerikában azóta pedig itthon is megjelent négy lemeze, profi csapattal forgatott klippet is. Az első CD-t el is hozta magával a válogatóra. Osztogatott belőle a castingra váróknak és vitt a mentoroknak is J egyik számát énekelte, de hamar leintették a mentorok, pontosabban ByeAlex. Az értékelést is ő kezdte egy poénnal, amit korábban is többször hozták már a mentorok. Azt mondta, valószínűleg a hangmérnöknek sok dolga lehetett a lány hangjával azért, hogy kiadhassák a nem akarta elhinni, hogy ennyire rossz volt, ezért megkérte a mentorokat, hogy elénekelhessen egy részt az egyik saját számából.
x faktor 10 évad 8 rész
  1. Www jatek pottyos hu
  2. Lamax T10 RCAM Hátsó autós biztonsági kamera, Vezetékes
  3. X faktor 10 évad 1 rész
  4. X faktor 2018 teljes adás full
  5. X faktor 10 évad 9 rész
  6. X faktor 2018 teljes adás resz
  7. X-Faktor 8. évad online nézése Reklámmentesen - 22.000 film és sorozat
  8. X faktor 2021 sorozat plus
  9. Napi kifizetésű munkák budapesten
  10. Autó biztosítéktábla jelek hogy
  1. Szent jános kórház szülészet
  2. Se etk szociális ösztöndíj w
  3. Falra szerelhető wc
  4. Ingatlan árverés jánossomorja kormányablak
  5. Golf 4 légzsák
  6. Az imaórák liturgiája
  7. Eladó lada niva alufelni
  8. Hatlapos sütemény receptions
  9. Ételallergia vizsgálat budapest restaurant
  10. Pronáló terepfutó cipő férfi
  11. Samsung szervíz budaörs
  12. Samsung galaxy j5 ár
  13. Végtelen tükör készítés
  14. Rúzsa magdi lesz ahogy lesz szöveg
  15. Mobiltelefon szimbólum word
  16. Gynophilus restore vélemények
  17. Doktor murphy 2 évad 1 rész
  18. Hét élet online
Tue, 08 Nov 2022 04:28:02 +0000