Samsung Galaxy S8 Témák

A Bixby segítségével képfelismerő technológiával vásárolhat, kereshet képeket és részletes információkat kaphat a közeli helyekről: csak irányítsa a kamerát barátja kedvenc blúzára, és az asszisztens azonnal megírja, hol és mennyiért vásárolhatja meg ugyanazt.. Sajnos, míg mindez nem működik Oroszországban, és az új "funkció" minden előnyének kihasználásához meg kell várni az új évet. Samsung Galaxy S8 kiegészítőkA fejlesztők azt is javasolják, hogy ne egy okostelefont használjanak, hanem az egész ökoszisztémát. A Gear VR szemüveg segít elmerülni a virtuális valóságban, vezérelve azt a mellékelt joystick segítségével. A Gear 360 segítségével 4K panorámavideókat, 15 MP-es fényképeket és élő videofeedeket készíthet. De a legérdekesebb kiegészítés természetesen a Samsung DeX dokkoló állomása lesz, amivel asztali számítógépként is használhatjuk okostelefonunkat, azonban ehhez monitort, billentyűzetet és egeret kell csatlakoztatni. A már sokak által népszerűvé vált szolgáltatások is fejlődtek: a Samsung Health egyéni edzéstervet tud készíteni, és támogatja a közösségi hálózatokba való beilleszkedést, a Samsung Pay fizetési szolgáltatás pedig az okostelefont digitális pénztárcává varázsolja, ami szinte mindenhol használható, ahol hitel vagy betéti kártyát fogadnak el.

Galaxy S8: Alkalmazások letöltése és telepítése

A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely Ügyfél e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. Az adatkezelés elveiAz adatokat csak tisztességesen és törvényesen szabad megszerezni és feldolgozni. Az adatokat csak meghatározott és törvényes célra szabad tárolni, és ettől eltérő módon nem szabad felhasználni. A Szolgáltató megteszi a megfelelő biztonsági intézkedéseket az automatizált adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a véletlen vagy jogtalan megsemmisítés, véletlen elvesztés, valamint jogtalan hozzáférés, megváltoztatás vagy terjesztés megakadályozására. Adatvédelmi irányelvekA szolgáltatásainak igénybevételéhez elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat a Szolgáltató az érintettek hozzájárulása alapján, kizárólag a szolgáltatások igénybevételéhez kötötten használja fel. A Szolgáltató vállalja, hogy a birtokába jutott adatokat az adatvédelmi törvények és jelen szabályzatban rögzített elveknek megfelelően kezeli és harmadik félnek nem adja át.

Galaxy Themes | Samsung Magyarország

A megrendelések teljesítéséhez szükséges, alvállalkozók részére történő adatszolgáltatást leszámítva a Szolgáltató az általa kezelt adatokat harmadik félnek nem adja át. Az alvállalkozók (Pl. Futárszolgálat) a által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve harmadik személyeknek átadni. A Szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén. 7. Az adatkezelés időtartamaAz adatkezelés kezdő időpontja a regisztrációs űrlap kitöltésének, a szolgáltatások igénybevételének megkezdésekor rögzített adatok bekérése és egyben jelen szabályzat elfogadásának időpontja. A regisztrációt követően az Ügyfél adatait jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelően adatbázisunkban tá oldalon történő regisztráció és a szolgáltatások igénybevétele során megadott Ügyfél adatokat a regisztráció érvényességéig tároljuk.

15 Hűvös Galaxy S8 trükkök és rejtett funkciók, amelyeket tudnia kell

Android 9re frissült ez a tetű, azóta nem jó egyiksem azok közül amit próbáltam... :/Köszönöm, hogy elolvastad és ha tudsz segítesz! Régebben voltak olyan rootolási lehetőségek, amik nem nyúltak a bootloaderhez (jól írom? ) Pl. Kingroot, kingo root, oneclick root stb. Ezek elég korlátozottak voltak, pl. custom rom eleve nem volt nagyon telepíthető, de legalább mentek, és nem billentették a knoxot, már amin volt akkoriban. Mondjuk kínai kémprogramnak, imei másolásnak stb. volt kockázata. Ezek a lehetőségek már nem nagyon mennek, sőt, lassan az újabb készülékeknél a rootolásnak is búcsút mondhatunk, tartok tőle. Tudtommal nem is lesz jó egyik sem. Esetleg ha rootolod a telót. Én a Boldbeast recordert használom, nem olcsó, de megy mindenen, még Lineage-en is ment. De Pie-n szerintem ez se fog menni. Van próbaverzió, megnézheted vele. Vagy térj vissza Oreo-ra, amíg lehetséges. Azért írom, hogy amíg lehetséges, mert ha esetleg egy következő frissítés felülírja a bootloadert, akkor már nem fogsz tudni downgrade-elni hivatalos rom-ot.

[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt - Mobilarena Hozzászólások

Oldalsó lámpa samsung galaxy s8, hogyan kell bekapcsolni. Samsung Galaxy S8 és S8 Plus: új funkciók és funkciók. Probléma éjszakai fotózáskor

  • Egy héten belül dönteni kell az útdíjrendszer átalakításának részleteiről - Autó és Stílus online
  • [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt - Mobilarena Hozzászólások
  • Top 7 legmenőbb rejtett funkció a Samsung Galaxy S8-ban!

A Galaxy témák segítségével több dolgot is megváltoztathatsz a telefonod szoftveres megjelenésében. Az egyes témák saját háttereket, ikonokat vagy betűtípusokat is tartalmazhatnak. Amikor egy új témát alkalmazol, a következő területek módosulhatnak: Zárolt képernyő és háttérkép a kezdőképernyőn. Alkalmazásikonok. Vizuális megjelenés a Samsung által biztosított alkalmazások (például Telefon, Névjegyzék, Üzenetek, Billentyűzetek) futtatásakor. Hangok (például csengőhang, képernyőérintés stb. ). A betűtípusok bizonyos területeken. Az eszköz általános elrendezése. Megjegyzés: A fenti elemek közül nem fog mindegyik megváltozni. Az alkalmazás hatásköre a témától függően változhat, ezért kérjük, hogy az egyes témák részletezési képernyőjén tekintsd meg a "Leírás"-t. Szeretnék visszatérni az alapértelmezett témára Click to Expand Ha szeretnél visszatérni az alapértelmezett témára, kövesd ezeket a lépéseket: 1. lépés: Indítsd el a Galaxy Témák alkalmazást, majd koppints a "Menü" ikonra. 2. lépés: Koppints a "Saját dolgok" opcióra.

Meglepően jól működik, és néhány finomítással még használhatóbbá teheted. Az íriszszkennert a Beállítások> Képernyőzár és biztonság> Íriszszkenner menüpontban adhatja hozzá. Győződjön meg arról, hogy a Szkenner feloldása engedélyezve van, hogy feloldhassa telefonját, ha ránéz, majd engedélyezze az Írisz szkenner feloldását, amikor bekapcsolom a képernyőt. Ebben a módban nem kell végigcsúsztatnia az ujját a lezárási képernyőn, hogy belépjen az írisz szkennelési módba. Csak ébressze fel telefonját, miközben nézi, és azonnal feloldódik. A kijelző kalibrálási módjának kiválasztása A Galaxy S8 és S8+ több kijelzőkalibrációs módot is kínál a beállításokban. Az alapértelmezett kalibrálás egy adaptív mód, amely testreszabható színcsúszkákkal állítja be a színeket úgy, ahogyan szeretné. Egyes GS8-tulajdonosok túl pirosnak találják a kijelzőt, de ezt a csúszkákkal módosíthatja. Létezik még AMOLED fotózás, Cinema AMOLED és Basic mód is. Az alap mód az sRGB specifikáció legpontosabb színeit kínálja, míg az Adaptive szélesebb színskálát kínál.

Itt módosíthatja a navigációs sáv háttérszínét is. Ne feledje, hogy a Kezdőlap gomb nyomásérzékeny. Erős nyomással működik akkor is, ha a kijelző ki van kapcsolva. A navigációs sáv menüjének alján módosíthatja a gomb aktiválásához szükséges nyomásszintet. A Hello Bixby beállítása vagy kikapcsolása A Samsung okosasszisztense, a Bixby még nem túl okos, így valószínűleg nem fogja használni. Ugyanakkor, amikor megnyomja a fizikai Bixby gombot, megjelenik a "Hello Bixby" nevű képernyő. Ez a képernyő a kezdőképernyő fő paneljének bal oldalán is található. Kicsit olyan, mint a Google Asszisztens, de nem olyan nagyszerű. Testreszabhatja a Hello Bixby-t, hogy az Ön számára hasznosabb információkat jelenítsen meg – alapértelmezés szerint olyan dolgokat is tartalmaz, amelyekre nincs szüksége, például véletlenszerű Giphy-animációkat és javasolt témákat a Samsung áruházban. A jobb felső sarokban található fogaskerék ikonra kattintva módosíthatja a kártyákat, és személyre szabhatja, hogy mit jelenjenek meg.

Sat, 05 Nov 2022 18:14:14 +0000